RENAŞTEREA AMERICII !!!

chris-morris-donald-trump-inauguration-oath

 

În sfârşit, noi creştinii, putem răsufla uşuraţi după o perioadă de 8 ani, timp în care BINELUI I S-A SPUS RĂU, IAR RĂULUI BINE!!

Ziua de ieri a fost o zi în care bunul simţ şi totodată principiile creştine s-au întors înapoi la Casa Albă. Sunt convins şi nu am nici o reţinere în ce priveşte  hotărârea lui Donald Trump de a traduce practic toate promisiunile din campania electorală, mai ales că şi ieri după ce a depus jurământul, a repetat şi a fost foarte clar în această direcţie.

Trebuie totuşi să luam în calcul şi faptul că nu depinde numai de el implementarea acestor măsuri, ci de ambele camere ale Congresului. Chiar dacă în cele două camere, majoritatea sunt republicani, asta nu ne garantează că toţi vor participa la punerea în practică a lucrurilor din agenda noului preşedinte. Acest lucru s-a putut vedea foarte clar încă din timpul campaniei electorale. Mulţi dintre aceşti politicieni, sunt foarte compromişi şi au tot felul de interese personale, fără a mai ţine cont de omul de rând. Cu toate acestea, un lucru enorm de avantajos pentru noul preşedinte, care l-a ajutat şi la câştigarea alegerilor şi care sunt convins că îl va ajuta şi la implementarea Agendei sale, este media socială (Facebook, Twitter, etc.) prin care în doar câteva secunde, poate ajunge la milioane de americani şi le poate transmite, cine se opune la ceea ce vrea să implementeze el.

Astfel, politicienii vor fi foarte atenţi când îşi vor exercita votul, pentru că cei pe care i-au votat, vor fi imediat informaţi cum au votat reprezentanţii lor.

Această metodă care ocoleşte mass-media coruptă, îl va ajuta pe Donald Trump să fie un preşedinte de succes, cum chiar el spunea în cuvântarea de ieri şi va putea să conducă prin intermediul poporului, cu care nici un politician nu se poate pune rău, dacă mai vrea să fie votat în viitor.

Mass-media, care în ultimii 30 de ani a avut un singur scop şi anume promovarea agendei “ELITELOR PROGRESISTE” şi care nu a ţinut cont de cetăţeanul de rând, ci poate doar la alegeri îşi mai aducea aminte de ei, dar şi atunci doar până îşi exercitau votul, după care continuau în consolidarea şi implementarea agendei lor personale. Dumnezeu nu s-a mai putut uita la nedreptatea făcută creştinilor şi omului de rând şi a decis să-l ridice şi să-l folosească pe Donald Trump în redresarea acestei ţări atât de binecuvântate, odată, unde cu toate că aici trăim cei mai mulţi creştini (peste 200 de milioane, aprox. 65% din populaţia Americii), a trebuit să suferim şi să urmărim neputincioşi distrugerea ei.

Este foarte clar că ceea ce face puternică o naţiune, este acceptarea şi chemarea lui Dumnezeu peste acea naţiune. Mai este deasemenea clar şi faptul că Dumnezeu l-a vrut pe Donald Trump, pentru că astfel nu ar fi câştigat alegerile. Aproape nimeni nu i-a dat nici o şansă, dar Dumnezeu, care conduce ISTORIA, a făcut minunea de care cu toţii ne bucurăm nespus şi pentru care îi dăm Lui Dumnezeu tot creditul şi toată onoarea.

Am fost foarte deranjat de unii creştini, unii dintre ei chiar lideri importanţi, cu influenţă mare, care nu numai că nu au votat cu Donald Trump, dar chiar au încercat să influenţeze cât mai mulţi să nu îl voteze, invocând motivul că este un om imoral. Cu toate astea, mă bucur că cei mai mulţi creştini au înţeles că noi creştinii votăm o direcţie, nu un om şi că nu votăm pentru un pastor de biserică ci pentru un preşedinte de ţară.

Ceea ce mă intrigă şi mai mult, este ipocrizia unora dintre cei care nu numai că nu au votat cu Donald Trump, ci şi-au folosit influenţa pentru a-l sabota, iar acum scriu şi publică tot felul de articole, dând lecţii celor ce au votat cu Donald Trump, ba chiar sunt gata să voteze şi ei cu el în 2020, dacă Trump îi ascultă pe ei şi va ţine cont de părerile lor. Dragilor, aveţi măcar decenţa ca mai înainte de a da lecţii altora care au fost parte la scrierea ISTORIEI la aceste alegeri, să recunoaşteţi că voi aţi fost paralel cu voia lui Dumnezeu, iar apoi treptat, puteţi să vă mai exprimaţi părerile, dar oarecum cu reţinere.

În ce ne priveşte pe noi cei ce l-am votat pe Donald Trump şi nu numai pe noi, ci pe creştini în general, avem două responsabilităţi enorme:

  1. Rugăciune zilnică, intensă, pentru Donald Trump şi nu numai. Are nevoie de protecţie şi călăuzire de la Dumnezeu, fără de care nu va putea face nimic.
  2. Libertatea religioasă dată nouă creştinilor de către Dumnezeu la aceste alegeri şi care nu ştim pentru cât timp mai putem beneficia de ea, ne obligă la o implicare mult mai mare decât până acum, în extinderea împărăţiei lui Dumnezeu, fiecare în dreptul nostru.

Încă odată, doresc să Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a redat America înapoi, dar totodată, doresc să mulţumesc tuturor celor ce au făcut tot ceea ce a depins de ei, pentru ca planul lui Dumnezeu să fie adus la îndeplinire.

 

Cu dragoste pentru voi toţi,

mike olari

 

11 gânduri despre „RENAŞTEREA AMERICII !!!

  1. A republicat asta pe agnus dei – english + romanian blog și a comentat:
    …..Libertatea religioasă dată nouă creştinilor de către Dumnezeu la aceste alegeri şi care nu ştim pentru cât timp mai putem beneficia de ea, ne obligă la o implicare mult mai mare decât până acum, în extinderea împărăţiei lui Dumnezeu, fiecare în dreptul nostru….

    Apreciază

  2. 1 Tesaloniceni 5:3
    „Când vor zice: „Pace și liniște!”, atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu va fi chip de scăpare.”

    S-ar putea sa aveti surpriza ca acest verset sa se adevereasca…. Trump a promis multe, dar Dumnezeu conduce istoria. Slava Domnului ca e asa!

    Apreciază

  3. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună:
    pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiţi. (2 Tesaloniceni 2:11-12)

    Apreciază

Comentariile sunt închise