Spune-mi de ce!

De ce oare mi se întâmplă mie? De ce sufăr? De ce sunt nedreptățit? E totul un test? Cum trebuie să reacționez ca și creștin când mi se întâmplă astfel de lucruri? Vrea Dumnezeu să mă învețe ceva? Am voie să întreb de ce?

Sunt multe întrebări nu-i așa? Știm asta, știm de asemenea că suferința a fost deseori greșit înțeleasă și ne propunem prin această nouă emisiune să tratăm această tematică împreună cu pastorul Vasi Duma, un om care a trecut prin această sită, care a consiliat oameni în suferință iar prioritatea noastră rămâne perspectiva biblică prin filtrul căreia discutăm despre suferință.

Te așteptăm cu drag alături de noi la această nouă emisiune în curând și dacă știi pe cineva care se luptă cu suferința, îndoielile, depresia, dezamăgirea, nu ezita să-i oferi și această nouă oportunitate de a asculta emisiunea. “Spune-mi de ce” este mai mult decât o emisiune, este un strigăt către Dumnezeu când rămâi fără soluții, fără ași în mânecă, dar totuși cu Dumnezeu la doar o rugăciune distanță.

Un gând despre „Spune-mi de ce!

Comentariile sunt închise