KIM DAVIS – TESTUL UNITĂȚII CREȘTINE ÎN SUA, A FOST TRECUT !

150908155358-kim-davis-release-sot-00011510-large-169Cu toate că nu sunt surprins deloc de eliberarea funcționarei publice din Kentucky, Kim Davis, sunt foarte bucuros să văd forța pe care o au creștinii într-un moment de nevoie.

A intervenit, fiecare în dreptul lui cu ceea ce a putut pentru a ajuta la eliberarea acestei curajoase femei creștine. A creat un adevărat precedent, care sunt convins că a dat o lecție uriașă tuturor celor ce se îndoiesc de potențialul pe care creștinii din America, încă îl au.

Am fost totodată fericit, că la eliberarea acestei eroine a participat avocatul român Mihet, care a făcut o treabă extraordinară, tocmai datorită faptului că el venind dintr-o țară comunistă, unde creștinii nu aveau prea multe drepturi, a simțit profund cu această nedreptate, care i s-a făcut doamnei Davis.

Slăvesc pe Dumnezeu, pentru izbânda dată și intervenția miraculoasă de care a dat dovadă așa de rapid.

Haideți, dragi creștini, să învățăm ceva din această mică încercare și de ce nu, să strângem rândurile pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu pe pământ, cu demnitate și dăruire, neînfricați.

Dumnezeu să răsplătească tuturor celor care și-au adus aportul în ceea ce privește această intervenție Dumnezeiască.

În slujba Domnului,

Mike Olari


Traducerea mesajului transmis publicului, de Kim Davis, după eliberare:

„Vă iubesc pe toți.

Vreau ca toată gloria să fie a lui Dumnezeu. Oamenii Lui s-au adunat și voi sunteți niște oameni puternici. Noi slujim unui Dumnezeu VIU, care știe pentru ce mijlocim fiecare. Nu vă dați bătuți pentru că El este cu noi.

Vă iubesc pe toți, dragilor!”

2 gânduri despre „KIM DAVIS – TESTUL UNITĂȚII CREȘTINE ÎN SUA, A FOST TRECUT !

  1. Noi credem ca trecem testul ,dar sa nu ajungem din nou lasati impresionati doar de stiri senzationale!!! Sa intelegem ce se intimpla de fapt cu acest caz care a explodat in media si pe toate forumurile……Sa analizam mesajul uni pastor care cunoaste ceva mai mult decat stiu altii….;
    „….Williams wrote a post on Facebook thoroughly crushing Davis and her persecution complex, becoming one of the few evangelical pastors in a southern state to openly blast the homophobic Kentucky clerk and her anti-gay supporters.

    “This is not a case of the government forcing anyone to violate their religious belief,” Williams correctly stated. “She is free to quit her job. If she quits her job to honor God surely God would take care of her.”

    He then points out a huge hypocrisy committed by Davis herself: the fact that she has been married four times….”
    http://www.addictinginfo.org/2015/09/12/baptist-pastor-crushes-kim-davis-and-hypocrisy-of-his-fellow-evangelicals-in-open-letter/
    Deci sa fim foarte atenti si sa nu ajungem din nou la fel cum a fost cazul „Titel”
    Si chiar mai rau …….

    Apreciază

Comentariile sunt închise