INCREDIBIL !!! COMERȚ CU ORGANE DE COPII AVORTAȚI !!!

Oare chiar este posibil așa ceva? Cute-Sleeping-Newborn-Baby-With-Teddy-Bear-600x350

Din păcate da. Consider că sunt revoltătoare informațiile din înregistrarea cu camera ascunsă, de mai jos, realizată într-o „CLINICĂ” și cred că fiecare dintre noi, mai ales creștinii, trebuie să ia atitudine.

În Psalmul 139:13 psalmistul spune așa: „Tu mi-ai întocmit rărunchii, Tu m-ai țesut în pântecele mamei mele.” Iar dacă citim mai departe, putem vedea și mai bine cum Dumnezeu este singurul care are dreptul asupra noastră, fiindcă El ne-a făcut și ai Lui suntem.

Ar trebui ca duminica, de la toate amvoanele bisericilor, să fie demascată această gravă situație, care din păcate, sunt convins că nu este unică. Ce m-a dezgustat și îngrozit mai tare, este felul degajat și relaxat în care discută despre un lucru atît de oribil, efectiv, cea care oferea spre vânzare aceste organe de copii nevinovați, cât și cel interesat de cumpărarea lor, parcă vorbeau de cel mai banal lucru din lumea asta. unde poate să ajungă un om fără Dumnezeu, chiar să nu înțeleagă faptul că acețti copii, chiar nenăscuți, au suflet în ei, pus chiar de Dumnezeu. Nu sunt animale!

Noi creștinii, trebuie să avem curajul să condamnăm cu toată inima, atât aceste lucruri pe care le vom vedea în acest video, cât și avortul în sine.

Dar vă las pe dumneavoastră să urmăriți despre ce este vorba.
Mike Olari

Acesta este reportajul, tradus în limba română, doar textul. Iar mai jos, este linkul cu video.

REPORTAJ REALIZAT CU CAMERA ASCUNSĂ

Prin ceea ce o să vă relatăm, vă garantez că o să vă șocheze. Averi de bani se fac din vânzarea de organe sau părți fetale ale copiilor nenăscuți.

Imaginile pe care urmează să le vedeți în video de mai jos, au fost capturate într-o întâlnire cu camera ascunsă, cu un doctor “de top” în domeniul avorturilor, de la Planned Parenthood. Imaginile pot avea un impact emoțional.

Doctor: “Mulți oameni vor inimi intacte în zilele acestea, pentru că ei caută anumite caracteristici specifice. Ieri, a fost prima dată când oamenii ne-au cerut și plămâni. Apoi, după cum îți spuneam, se cer cât mai mulți ficați intacți, fără probleme. Oamenii vor și părți inferioare ale corpului – nici nu știu exact la ce le folosesc. Probabil vor mușchii…”


Vânzarea sau cumpărarea de părți umane reprezintă infracțiune federală(42 U.S. Code 274e). Traficul de părți umane este pedepsit prin lege cu până la 10 ani de pușcărie și amendă de 500.000$.  (În video se poate vedea că există un site web de unde se poate comanda orice parte ce corp uman, fetus, după anumite criterii alese de clienți. ÎNGROZITOR!!!)

Pe data de 25 Iulie 2014, o echipă de reporteri care reprezentau fictiv o firmă de colectare de țesut fetal, a avut o întâlnire cu Directorul pe Servicii Medicale de la Planned Parenthood. Acest doctor, supraveghează orice practică de avort de la Planned Parenthood și face avorturi de până șa a 24-a săptămână de sarcină.


Doctor: “Fiecare donator au avut pacienți cărora au vrut să le doneze țesutul, iar aceștia au vrut neapărat și cazare. Vor să o facă sub o imagine care să nu arate că această clinică face comerț cu organe sau părți de corp uman.”

Client: “Ok. Atunci când tu sau altcineva stabiliți despre ce bani este vorba… Cum procedezi ca să nu faci clinica să pară că face comerț cu organe?”

Doctor: “De obicei, spun un număr, că este vorba despre o sumă de bani între 30-100$, depinde de ce implică operațiunea.”

Client: “Ce diferență este atunci când tu știi despre ce e vorba și la ce implică procedeele, și ce vrem noi de fapt?”

Doctor: “Este o diferență imensă. Pot să îți spun că mulți oameni vor ficatul… Din aceste motive vor face operația cu un sistem de ultrasunete, ca să fie acuratețe maximă atunci când acționează cu bisturiul. Cel mai greu este să fie scos capul întreg, fiind cel mai mare, în rest toate celelalte părți pot fi extrase întregi cu ușurință. Este foarte rar să existe un pacient de la care să nu fie extrase toate părțile intacte.

Apoi, când știi exact unde să îți poziționezi instrumentele, mergi intenționat spre torace, pentru că apoi se pot obține foarte ușor celelalte părți. Suntem foarte buni în a preleva inima, plămâni sau ficat și încercăm mereu să nu le zdrobim. Căutăm să zdrobim ce este mai sus de torace, ca să putem scoate restul intact. Dacă s-ar începe de la cap, atunci nu ar fi dilatația îndeajuns pentru a-l scoate și s-ar distruge restul organelor. Dar când începi mai întîi cu picioarele, știi că nu poți să zdrobești restul și mai ales se poate preleva și capul întreg.”



Avortul parțial, este o crimă federală și se pedepsește cu pâna la 2 ani de pușcărie, și/sau amendă de 250.000$.

                  Un fetus scos în viață în timpul avortului, este un nou născut viu și orice acțiune care duce la uciderea sa este omucidere.


Doctor: “Interzicerea avortului parțial, este o lege, iar legile sunt făcute să fie interpretabile. Deci dacă spun la început, că nu vreau să fac asta, ceea ce se întâmplă în ultimă instanță, nu mai contează. ”

Client: “Deci, de exemplu, ce ați putea procura? ”

Doctor: “Știi, am întrebat la început de zi de ce anume are nevoie, mulți oameni vor inimi intacte, pentru că se uită după anumite caracteristici. Alți vor părțile inferioare, ceea ce e ușor de făcut. Probabil le vor pentru mușchi.

De exemplu, ieri am avut 8 cazuri. Am știut exact și m-am uitat la listă și am spus: Ok, acest fetus de 17 săptămâni și altul, deci am avut de unde să aleg ceea ce aveam nevoie, deci e bine ca la începutul zilei să ai mai mulți, ca să ai de unde alege. Cam așa procedăm.”

Planned Parenthood are filiere prin care coordonează vânzarea de organe și părți, deci dacă se expun oricare din filiere, atunci poate fi destrămată întreaga organizație.

Client: “Decât să aveți anumite filiere, nu e mai sigur să faceți un contract direct cu cei care vând direct?”

Doctor: “Am încercat, dar suntem într-un litigiu acum și nu prea vrem să cădem în mijlocul acestei probleme. O filieră din nordul Californiei spunea că a lucrat cu o organizație, le-a plăcut de ei, a recomandat ca mai mulți să lucreze cu ei, și am avut o discuție și ne-au propus să facem un fel de meniu pentru cei care doresc serviciile noastre.”

Client: “Când spui acum, crezi că o să fie și un viitor?”

Doctor: “În momentul de față, după cum Curtea Supremă ne vede, nu pare prea bine. Avocații spun că dacă se merg la Curtea Supremă cu ce au acum, suntem pierduți. Dar îți spun, că în spatele ușilor închise, aceste conversații au loc și cu filierele noastre.”

Client: “Bună Cecile(Director Planned Parenthood). Vreau să îți mulțumesc pentru Dr. Nucatola. A fost de mare ajutor în ultimul an. Noi colectăm țesut fetal și ea ne-a fost de mare ajutor. Ne-a făcut legăturile potrivite…”

Cecile: “Minunat. Mulțumesc. Este într-adevăr de mare ajutor.”

Client: “Și deasemenea mulțumesc pentru Planned Parenthood. ”

Cecile: “Și eu mulțumesc. Mulțumesc că ați apelat la noi.”

Click pe imagine pentru a reda video.

3 gânduri despre „INCREDIBIL !!! COMERȚ CU ORGANE DE COPII AVORTAȚI !!!

  1. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Unde s-a ajuns????? Si cat ne mai suporta Dumnezeu?????

    „Averi de bani se fac din vânzarea de organe sau părți fetale ale copiilor nenăscuți.

    Imaginile pe care urmează să le vedeți în video de mai jos (intrati la articolul fratelui Mike Olari), au fost capturate într-o întâlnire cu camera ascunsă, cu un doctor “de top” în domeniul avorturilor, de la Planned Parenthood. Imaginile pot avea un impact emoțional.”…..

    Apreciază

Comentariile sunt închise